CAPTAIN COOK GRONINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 500 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Captain Cook Groningen. Meer weten? Ontdek meer

11 dec 2022 om 10:59 Het heeft ruim 2 uur geduurd en als gevolg was het eten koud. Het was ook erg slecht weer, dus dat maakt het deels verklaarbaar, maar dit was wel echt veel te lang met vervolgens helaas koud eten. De smaak van het eten was goed als altijd.
23 nov 2022 om 16:02 Door een gevallen bezorger was het eten later, dit kan gebeuren en is overmacht. Wel is het jammer dat na alle euforie van de eerste wedstrijd van Oranje alles steenkoud aankomt.
21 nov 2022 om 21:44 Door een storing en het zoeken naar bezorgers duurde de bezorging flink langer (2 uren). Opzich nog wel enigszins begrip voor. Dat het vervolgens ijskoud is vind ik echt niet ok. Maak het dan op z’n minst nog even warm voordat je het meegeeft.
20 nov 2022 om 19:34 Eten smaakte goed en grote porties. Helaas zat er wel een lange haar in mijn eten. Kan gebeuren, kan ook worden voorkomen.
17 nov 2022 om 20:40 Goeie!!
12 nov 2022 om 19:13 Heb het nog nooit zo zout gegeten, wow, niet te doen. Zowel de burger als de friet en aardappels. Spareribs waren dan nog enigszins te eten, maar hebben ze lekkerder gehad. Enige positieve waren de toetjes. Bezorger stond bij 't verkeerde adres..
9 nov 2022 om 12:46 The delivery was fast therefore the food was still searing hot . Delivery guy was friendly and approaching. I got some personalised notes on my food which was cute, and the free mayo which comes with the fries is brander mayo which is a gods gift
2 nov 2022 om 2:58 Burgers waren top, aardappel schijfjes perfect. Sla bij de burger vers en lekkere dressing. Ik ben tevreden !
2 nov 2022 om 0:39 Erg lekker eten, ruime porties en niet duur. Bezorger was echt vriendelijk en de eigenaar had persoonlijk gebeld dat het eten iets later was (wat totaal niet erg was). Echt super service, ga hier zeker vaker bestellen. Raad de satay aan persoonlijk
24 okt 2022 om 17:32 Snel bezorgd. Porties zeer ruim en de kip was lekker mals. Goede prijs kwaliteit!
17 okt 2022 om 12:32 Lekker eten! Spareribs smaken heerlijk
11 okt 2022 om 23:13 Helaas hadden ze nog maar 1x zoete spareribs. Ben netjes gebeld en kreeg 1x pittig en een toetje als compensatie. Goed opgelost!